Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 18:37 >> 18:39

NAKON 11 GODINA

Sena otišao iz Viljareala

Legenda Viljareala Markos Sena potvrdio je da napušta klub i da karijeru nastavlja u SAD.

"Sena je autentični simbol “Žute podmornica“ koji je dao veliki doprinos razvoju kluba. On je prihvatio novi izazov i na sportskom i na ličnom planu i sljedeće sezone će igrati u SAD", saopšteno je na zvaničnom sajtu Viljareala.

Sena je za Viljareal nastupio 363 utakmice u svim takmičenjima i bio je dio tima koji je 2006. igrao u polufinalu Lige šampiona.

Naturalizovani Španac je odigrao značajnu ulogu u prvom od posljednjih velikih uspjeha “crvene furije“- kada je bio starter na pet od šest utakmica na prvenstvu Evrope 2008, Španija je osvojila titulu.

Posljednji uspjeh ostvario je sa Viljarealom u nedjelju kada se pobjedom od 1:0 protiv Almerije njegov tim vratio u Primeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније