Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 18:02 >> 18:02

SUROV

Rednap: Ne umijemo da igramo fudbal

Menadžer Kvins Park Rendžersa, oštro je kritikovao engleski reprezentativni fudbal na svim nivoima. Kako tvrdi Rednap, Engleska nema dovoljno organizovane selekcije u kojima bi se od malih nogu sa djecom radilo na stvaranju pokoljenja za reprezentaciju.

“Samo šutiramo tu loptu unaokolo i ona nigdje ne dospijeva. Lično me pogađa kada vidim kakve rezultate bilježimo širom svijeta, a zemlja smo koja ima sjajne pojedince“, istakoa je Rednap.

Na kraju, Rednap zaključuje da Englezi jednostavno ne umeju da igraju fudbal.

“Mi ne umijemo da igramo fudbal. Veoma sam strastven povodom reprezentacije, mislim da bi Hodžson morao više da se uključi i angažuje trener mlađih selekcija, da se krene sa radom od nule.“, rekao je Rednap.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније