Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

04. 03. 2017. 17:48 >> 17:24

BAVARCI NA PLUS 7

Bajern siguran, Borusija i Hofenhajm ubjedljivi

Fudbaleri Bajerna pobijedili su danas u gostima Keln sa 3:0 i tako povećali prednost na tabeli, dok su Borusija Dortmund i Hofenhajm bili ubjedljivi u svojim pobjedama 23. kola Bundeslige.

Bajern je golovima Havija Martinesa u prvom i Huana Bernata i Franka Riberija u drugom poluvremenu sigurno savladao Keln i sada ima 56 bodova na vrhu tabele, odnosno sedam više od prvog pratioca Lajpciga, koji je u petak odigrao 2:2 sa Augsburgom.

Dortmund je bio nemilosrdan protiv Leverkuzena kod kuće, gdje je pobijedio 6:2. Dvostruki strijelac za Borusiju bio je Pjer-Emerik Obamejang, prvi strijelac lige. "Milioneri" su tako potvrdili treće mjesto, sa 43 boda, šest manje od Lajpciga i dva više od Hofenhajma. Leverkuzen je ostao na osmom mjestu sa 30 bodova.

Hofenhajm je slavio sa 5:2, koliko je bilo protiv Ingolštata. Ekipa sada ima četiri boda više od petoplasirane Herte, koja ima meč manje. Ingolštat se nije mrdnuo sa pretposljednjeg mjesta, pošto je ostao na samo 18 bodova.

U ostalim popodnevnim utakmicama, Majnc i Volfsburg odigrali su 1:1, dok je Verder pobijedio "fenjeraša" Darmštat 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније