Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 14:19 >> 14:19

PLATIĆE KLAUZULU

Junajted dovodi Alkantaru

Mančester Junajted želi da angažuje fudbalera Barselone Tijaga Alkantaru, prenosi "Mundo Deportivo".

Prema najnovijim informacijama, "Đavoli" su spremni da plate otkupnu klauzulu Barseloni u iznosu od 18 miliona eura. Pored Junajteda, mladom fudbaleru nadaju se i u minhenskom Bajernu. Novi trener Bavaraca Pep Gvardiola izrazio je želju da ponovo trenira talentovanog vezistu, ali će sve zavisiti od ograča.

Čelnici Barselone su saopštili Alkantari da ne žele da on napusti njihove redove, ali konačnu odluku donijeće fudbaler, najvjerovatnije po povratku sa Evropskog prvenstva za igrače ispod 21 godine, koje se održava u Izraelu.

Barseloni može biti problem želja španskog internacionalca da napreduje pod Gvardiolinom komandom ili izazov da se pridruži Junajtedu nakon ere Ser Aleksa Fergusona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније