Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

27. 02. 2017. 21:27   >>  21:10 2

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA

Jovović više nije trener Sutjeske

Nebojša Jovović više nije trener Sutjeske, pošto su uprava Nikšićana i mladi stručnjak sporazumno raskinuli ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Nikšićani su tri meča bez pobjede (dva poraza i remi) i pali su na šesto mjesto na tabeli, pa je učešće na evropskoj sceni dovedeno u pitanje.

Doduše, Sutjeska može i preko Kupa (igraće u polufinalu) do Evrope, ali su kraj Bistrice procijenili da je vrijeme za promjenu...

"Loš bodovni saldo u odnosu na postavljene ciljeve bio je povod današnjeg sastanka na kojem je zajednički konstatovano da ostvareni rezultat nije na očekivanom nivou i da ekipi treba "šok terapija" kako bi se prekinuo loš rezultatski niz", piše na sajtu Sutjeske.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Budućnosti (4:2) u najvećem derbiju crnogorskog fudbala...

"Za osam mjeseci koliko je proveo u klubu Nebojša je dokazao da je vrhunski čovjek i vrhunski stručnjak. Ne sumnjamo da će uz sve kvalitete vrlo brzo naći angažman i iskreno se nadamo da će na svom narednom radnom zadatku imati mnogo više sreće", saopštila je Sutjeska i dodala da će u narednih nekoliko dana imenovati novog trenera.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније