Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2013. 11:29   >>  11:29

DOGOVOREN RAZLAZ

Anćeloti "diže sidro"

Italijanski trener Karlo Anćeloti napustiće Pari Sen Žermen poslije samo jedne sezone, prenose francuski mediji.

Očigledno da je presudila ogromna želja Italijana da sjedne na klupu Real Madrida. Ogroman novac prebogatih Arapa nije ubijedio Anćelotija da ostane u Parizu.

Očekuje se da ove nedjelje uprava i Anćeloti i formalno raskinu saradnju i da će Parižani čim iskusni trener spakuje kofere krenuti u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Aktuelni strateg Totenhema Andre Viljas Boaš spominje se kao jedan od kandidata da zamijeni Anćelotija, mada su u Parizu prije za Mihaela Laudrupa koga su, pišu Francuzi, iz Pari Sen Žermena već kontaktirali za posao.

Sigurno je da PSŽ očekuje burno ljeto, jer je moguće da i sportski direktor Leonardo napusti klub, s obzirom da je suspendovan na devet mjeseci pa bi i on mogao da dobije zamjenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније