Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

24. 02. 2017. 19:45 >> 20:51
1

DIRLJIVO PISMO

Ranijeri: Moj san je umro

Italijanski fudbalski trener Klaudio Ranijeri rekao je danas da je njegov "san umro" kada ga je otpustio Lester, devet mjeseci pošto je sa klubom osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi.

Lester je juče otpustio Ranijerija zbog loših rezultata, pošto je poslije 25 kola ekipa 17. na tabeli, sa bodom više od zone ispadanja. Svjetski mediji i navijači su tu odluku uprave Lestera nazvali brutalnom, posebno poslije velikog uspjeha kluba koji je i pred šansi 5.000-1 uspio da osvoji Premijer ligu prošle sezone, samo godinu dana pošto je izbjegao ispadanje.

Ranijeri je u današnjem saopštenju zahvalio Lesteru što mu je pružio nezaboravnu avanturu, iako je proznao da je juče njegov "san umro".

Italijan je rekao da je želio da ostane u klubu i zahvalio navijačima i novinarima na podršci tokom, kako je rekao "najveće fudbalske priče".

"Juče je moj san umro. Poslije euforije prošle sezone i osvajanja šampionske titule u Premijer ligi, sve o čemu sam sanjao bilo je da ostanem u Lesteru, klubu koji volim. Nažalost, to neće biti slučaj", rekao je 65-godišnji Ranijeri, prenijeli su britanski mediji.

On je zahvalio supruzi, porodici i saradnicima na podršci za vrijeme boravka u Lesteru.

"Najviše od svega zahvalan sam fudbalskom klubu Lester. Avantura je bila nevjerovatna i zauvijek će živjeti u meni. Od srca sam zahvalan svima u klubu, svim igračima, saradnicima, svima koji su bili tu i dio onoga što smo postigli, ali najviše navijačima. Od prvog dana ste me primili u svoja srca i voljeli ste me. I ja volim vas. Niko mi nikada ne može oduzeti ono što smo zajedno ostvarili", naveo je Ranijeri.

"Nadam se da o tome razmišljate nasmijani, kao što i ja uvijek to činim. To je bilo vrijeme prepuno sreće i nikada ga neću zaboraviti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da budem šampion sa svima vama", rekao je Ranijeri.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније