Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2017. 21:58 >> 21:37

KRAJ BAJKE

Lester otpustio Ranijerija!

Uprava Lestera otpustila je menadžera Klaudija Ranijerija, saopšteno je iz tog kluba.

Lester je u maju osvojio titulu prvaka Engleske, ali u novoj sezoni se bori za opstanak, pošto na 13 mečeva do kraja prvenstva ima samo bod više od ekipa koje se nalaze u opasnoj zoni.

Jedina svijetla tačka je Liga šampiona, gdje Lester igra u osmini finala protiv Sevilje. Sinoć je poražen u prvom meču u Andaluziji 2:1, pa u revanšu ima dobru šansu da prođe među osam najboljih.

Zanimljivo je da su čelnici "lisica" prije manje od mjesec dana dali apsolutnu podršku italijanskom stručnjaku.

"Njegov status kao najvećeg i najuspješnijeg menadžera Lester Sitija ostaće zauvijek nepromijenjen, bez dileme. Međutim, rezultati u domaćem šampionatu doveli su premijerligaški status kluba u opasnost, pa smatramo da je naša odluka pravo rješenje", navodi se u saopštenju Lestera.

Lester je naveo da izbora novog trenera tim voditi direktor Krejg Šekspir i pomoćni trener Majk Stovel. Klaudio Ranijeri je u Lester došao jula 2015.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније