Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 02. 2017. 23:46 >> 23:23

NAKON INTERA

De Bur želi da radi u Premijer ligi

Holandski trener, Frank de Bur rekao je danas da bi volio da radi u Premijer ligi, poslije neuspješnog boravka u fudbalskom klubu Inter.

De Bur je bez mnogo uspjeha predvodio Inter od avgusta do novembra prošle godine, ali je prije toga sa Ajaksom osvojio četiri šampionske titule.

On je u prošlosti odbio ponude Liverpula, a mediji su spekulisali da su za njega bili zaniteresovani Totenhem, Njukasl, Svonsi i Hal.

Bivši holandski reprezentativac rekao je da je spreman da se vrati trenerskom poslu.

"Volio bih da budem trener u Premijer ligi. Ali projekat mora da bude pravi. Bila mi je čast kada sam čuo da je Liverpul zainteresovan, ali to je bilo prerano, pošto sam bio u Ajaksu samo godinu dana. Želio sam da postignem veći uspjeh u Ajaksu i to sam učinio", rekao je De Bur za Dejli Mejl.

On je naveo da mu je bilo teško da radi u Interu.

"Bilo mi je teško da poslije 25 godina kao igrač i trener napustim Ajaks, ali ponekad vam je potreban izazov, kao što je rekao Pep Gvardiola. Ali, u Interu sam morao da rješavam mnoge stvari koje nijesu imale veze sa fudbalom i istrošio sam se. Svaki put kada sam pomislio da smo konačno ostvarili dobar rezultat i da se sve smirilo, Mauro Ikardi dobije žuti karton, ili je Marcelo Brozović bio u diskoteci pa moram da ga kaznim", rekao je on.

"Imali smo samo tri mjeseca, ali činilo mi se kao da sam tamo godinu dana", dodao je 46-godišnji De Bur.

De Bur je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Ajaksa, sa kojim je osvojio pet šampionskih titula, dva holandska Kupa, Ligu šampiona, Kup UEFA, Superkup Evrope i interkontinentalni kup.

Tokom karijere igrao je i za Barselonu, sa kojom je osvojio Primeru, Galatasaraj, Rendžers, Al-Rajan i Al-Šamal, gdje je 2006. završio karijeru.

Za reprezentaciju Holandije nastupao je od 1990. do 2004. i za to vrijeme odigrao je 112 utakmica i postigao 13 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније