Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2013. 19:03 >> 19:03

REAKCIJE

Leo i Horhe Mesi: Zatečeni smo

Argentinski reprezentativac i igrač Barselone Lionel Mesi zatečen je optužbama o utaji poreza Odsjeka za privredni kriminal katalonske prijestonice.

Španska poreska uprava istražuje ovaj slučaj, a argentinski fudbaler uporno tvrdi da su optužbe neosnovane, što potvrđuje i status na njegovom Fejsbuk profilu.

"Iz medija smo saznali o optužnici koju je podnijela Španska poreska uprava. Iznenađeni smo ovom viješću, jer nijesmo počinili nikakav prekršaj. Uvijek smo ispunjavali naše poreske obaveze, slušajući savjete naših poreskih konsultanata, koji će pomoći u razjašnjavanju ove situacije", napisao je Mesi na društvenoj mreži.

Mesijev otac Horhe, je istao da je vjerovatno došlo do greške i da je već obavio razgovor sa advokatima.

"Sve ovo je greška o kojoj treba razgovarati prije svega sa poreskim službenicima i organima vlasti i koji bi trebalo da razjasne cijelu situaciju. Ja sam već razgovarao sa našim advokatima kako bi riješili čitavu situaciju, ali ništa ne razumijem i ne znam šta se u stvari dogodilo. Ja ne vodim računa o tim stvarima, jer živim u Argentini", rekao je Horhe Mesi.

Horhe je potvrdio da još nije razgovarao sa svojim sinom o novonastaloj situaciji.

"Nijesam razgovarao sa Leom, nema potrebe to da radim, jer je vjerovatno u pitanju greška. Zašto bih ga plašio", rekao je otac argentinskog fudbalera.

Ukoliko se utvrdi da je Mesi kriv zbog utaje poreza, prema španskim zakonima, njemu i njegovom ocu prijeti kazna i do 6 godina zatvora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније