Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 02. 2017. 17:07   >>  16:42

SAMPAOLI PORUČIO

Utakmica sa Lesterom odlučujuća u istoriji kluba

Trener fudbalera Sevilje Horhe Sampaoli rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Lestera u Ligi šampiona odlučujuća u istoriji kluba.

"Daćemo svoje živote u srijedu. To je odlučujuća utakmica u istoriji našeg kluba. Samo razmišljamo o tom meču, da odigramo kvalitetno i da steknemo prednost pred revanš", rekao je Sampaoli.

Fudbaleri Sevilje igraju u srijedu od 20.45 na svom terenu protiv Lestera, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. Revanš je na programu 14. marta u Engleskoj.

Samapoli je naveo da će ključno biti da ekipa odigra dobro u odbrani, pošto očekuje da će nastaviti dobru igru u napadu.

U odbrani španske ekipe igraće Klemen Langle, koji je u januaru došao iz Nansija i ušao u prvi tim nakon što je Nikolas Pareha dobio crveni karton na početku utakmice sa Espanjolom (1:3).

Langle je od tada igrao u svakoj utakmici, a ekipa nije primila gol kada je on bio na terenu.

"Ovo je prvi put da sam u ekipi koja igra u Ligi šampiona. Sve ovo je novo za mene, ali uzbuđen sam. Ovo je vrlo važna utakmica za klub", rekao je 21-godišnji defanzivac.

Sevilja ulazi u utakmicu sa tri uzastopne pobjede bez primljenog gola. Španski tim je u posljednje tri godine osvajao Ligu Evropa, a sada će pokušati da prođe u četvrtfinale Lige šampiona prvi put poslije skoro 60 godina.

Posljednji put Sevilja je prošla osminu finala u sezoni 1957-1958, a u četvrfinalu tada Evropskog kupa, izgubila je od Real Madrida. Od tada Sevilja je gubila u osmini finala od Fenerbahčea 2008. i CSKA iz Moskve 2010. godine.

Sevilja je treća na tabeli španske lige i bori se za titulu sa Real Madridom i Barselonom.

"Moramo da damo svoje živote kako bismo bili među najboljim ekipama na svijetu. To je prioritet", ponovio je Sampaoli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније