Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 06. 2013. 16:26   >>  16:27

NAKON DEVET GODINA

Stanković napušta Inter

Poslije devet nezaboravnih godina u dresu Intera, jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena od 30. juna i zvanično više neće imati obaveze prema klubu iz Milana, prenose italijanski mediji.

Iako ima važeći ugovor do narednog ljeta, Stanković i Inter će sporazumno prekinuti saradnju narednih dana. Italijanski mediji pišu da će bivši kapiten "orlova" karijeru nastaviti u Kini ili Sjedinjenim Američkim Državama.

Povreda Ahilove tetive i dug oporavak u velikoj meri ubrzali su odluku srpskpg asa da napusti klub. O Dejanu Stankoviću Italijani pišu samo u superlativima, a evo i zašto:  Za devet godina u Interu osvojio je sve što je mogao da osvoji u domaćim okvirima, u Evropi i svijetu: pet titula u Seriji A, četiri kupa Italije, četiri super kupa na "čizmi", Ligu šampiona i interkontinentalni kup.

Ostaće upamćen takođe po nekim nevjerovatnim golovima, od čega dva sa centra (protiv Šalkea i Đenove) i još mnogo efektnih, kao i nekolicinu u derbijima sa Milanom što mu navijači Intera nikada neće zaboraviti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније