Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 02. 2017. 23:57 >> 23:34

MURINJO PORUČIO

LE nije takmičenje koje želimo da igramo

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da je zabrinut zbog mogućeg rasporeda njegove ekipe u posljednjih nekoliko mjeseci u sezoni i dodao da to može da predstavlja veliki problem.

Junajted i dalje učestvuje u četiri takmičenja - Premijer ligi, FA kupu, Liga Kupu i Ligi Evropa.

"Ako nastavimo da napredujemo u svim takmičenjima, bićemo u problemu", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare pred duel šesnaestine finala Lige Evropa protiv Sent Etjena.

Prvi meč Junajteda i Sent Etjena na programu je sjutra.

"Ne možemo da biramo takmičenja. Liga Evropa nije takmičenje koje želimo da igramo, ali ga igramo", rekao je Murinjo.

Portugalac je najavio da će meč protiv Sent Etjena zbog povreda propustiti Vejn Runi, Majkl Karik i Fil Džons. Murinjo je naveo da će Pol Pogba biti u timu, što znači da će igrati protiv brata Florentina.

"To je dobro, lijepa sudbina. Mislim da je jedino mama Pogba u problemu, neće moći da izabere. Znam, rekao mi je Pol, da ona želi da bude neriješeno", rekao je Morinjo.

Utakmica između Mančester junajteda i Sent Etjena igra se sjutra od 21.05 na Old Trafordu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније