Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2017. 13:50   >>  13:26 1

SAVIĆEVIĆ OCIJENIO

"Poljska favorit, CG ima svoje šanse"

Poljska je favorit, ali crnogorska reprezentacija ima kvalitet i ukoliko bude kompletna može ostvariti povoljan rezultat, kazao je predsjednik Fudbalskog saveza, Dejan Savićević.

Duel Crne Gore i Poljske, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, biće odigran 26. marta u Podgorici.

Savićević je kazao da očekuje tešku utakmicu, ali i da je optimista ne samo protiv Poljske već i do kraja kvalifikacija.

“Biće teška utakmica. Poljska je favorit, ali vjerujem u naše momke. Ukoliko svi budu zdravi i orni, možemo da napravimo rezultat. Šteta što smo izgubili tri boda u Jermeniji, to je korak unazad, ali vjerujem da imamo dobru reprezentaciju. Selektor je to dobro posložio i nadam se da ćemo na kraju izboriti baraž", kazao je Savićević na tribini na Ekonomskom fakultetu.

On je rekao da je FSCG pokrenuo inicijativu za dodjelu pasoša Mirku Ivaniću i da vjeruje da on može biti u konkurenciji za duel sa Poljskom.

"Ušli smo u proceduru dobijanja pasoša. To je vid procedure, prvo FSCG zatraži od Ministarstva za sport saglasnost, pa onda to ide u Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radimo na tome i nadam se da će dobiti pasoš do utakmice sa Poljskom", kazao je Savićević na tribini Najbolji najboljima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније