Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me; B.V.

15. 02. 2017. 10:09 >> 09:45

REAL NA NAPOLI

Bajern za nastavak tradicije

Fudbaleri Bajerna dočekaće Arsenal, dok će Real Madrid na svom Bernabeuu igrati protiv Napolija u mečevima osmine finala Lige šampiona.

 

Bajern je u duelu protiv Arsenala favorit, prije svega zbog dobre forme ali i tradicije.

Međutim, trener Bavaraca Karlo Ančeloti kazao je da za trijumf u ovoj fazi LŠ potrebna sreća, karakter, ali prije svega hrabrost.

“Nećemo se fokusirati na to da ne primimo gol, ali želimo da kontrolišemo posjed jer Arsenal ima brze igrače i dobro igra kontru”, kazao je Ančeloti, koji je zatim pohvalio svog kolegu:

“Venger je iskusan stručnjak i njegov tim ima odličan stil igre. Puno ga poštujem”.

Francuski stručnjak je kazao da će se njegov tim truditi da zaboravi na ranije susrete protiv Bajerna.

“Imamo iskustvo igranja protiv njih. Bajern uvijek ima isti cilj – osvajanje LŠ. Spremni smo, imamo i prednost domaćeg terena u revanšu, ali to ništa ne znači ako ne budemo igrali dobro na Alianc Areni”, kazao je Venger.

On je potvrdio da će na golu Arsenala biti Ospina, zbog odličnih partija koje je pružio u grupnoj fazi.

S druge strane, trener Napolija, Mauricio Sari kazao je da neće mijenjati ofanzivni stil igre zbog jakog protivnika.

“Moramo biti svoji. Takođe, svjesni smo da igramo protiv šampiona, ali je važno da vidimo koliko se možemo nadmedati protiv najjačih”.

Sari kaže da jedino neće prihvatiti strah kod svojih igrača.

“Real je navikao da dobija kod kuće, ali ne zbog stadiona već zato što su odličan tim. Imali smo ranije teška gostovanja, kao na meču protiv Bešiktaša. Moj tim igra dobro i kod kuće i na strani”, dodao je on.

Njegov kolega, Zinedin Zidan kazao je da će Real pokušati već u prvom meču da obeshrabri Italijane.

“Neće biti lako. Napoli igra odlično. Sari je sjajan trener, što se vidi po rezutatima. Svi žele da osvoje LŠ, ali to je dugačak put. Dobra stvar je što su svi moji igrači zdravi, iako je oporavak za Bejla došao prerano”, poručio je Francuz.

U prvim mečevima osmine finala PSŽ je deklasirao Barselonu 4:0, dok je Benfika slavila protiv Dortmunda 1:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније