Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

14. 02. 2017. 17:50   >>  17:25

SEDMO POJAČANJE

Mijušković se vratio u Rudar

Crnogorski reprezentativac Nemanja Mijušković vratio se u Rudar. On je prije sedam dana dogovorio prelazak u Tom iz Tomska, ali mu je tranfer propao jer ruski klub nije izmirio dugovanja, čime je izgubio pravo registracije novih fudbalera.

Mijušković je za Rudar igrao od 2013. do 2015. godine, upisao je 59 nastupa i postigao četiri gola.

"Rudari su izašli u susret Nemanji MIjuškoviću da mu neće praviti probleme ukoliko se do 24. februara, kada se završava transfer period u Rusiji, pojavi neka unosna ponuda", navodi se na zvaničnom sajtu Rudara.

Mijušković je sedmi igrač koji je ove zime stigao u Pljevlja. Rudar je prethodno angažovao Slobodana Lakićevića, Danka Kovačevića, Branislava Jankovića, Draška Božovića, Japanca Nišikavu i Armina Kalića.

"Uprava Rudara sve više daje pažnju mladim igračima koji će u narednim sezonama biti nosioci igre Rudara. Tu su Miloš Zečević (18) , Milija Golubović (20) ,Marko Vuković (22), Šo Jamamoto (20), Armin Kalić (21), Denis  Hadžiosmanović (19), Aleksandar Bulatović (19)...", navodi se na sajtu pljevaljskog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније