Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 06. 2013. 19:33   >>  19:36

UEFA PRESUDILA

Malaga izbačena iz LE

Fudbalski klub Malaga neće učestvovati naredne sezone u Ligi Evrope, pošto je Međunarodni sud za arbitražu u sportu odbio žalbu španskog tima na odluku koju je donijela Uefa.

Uefa je u krajem prošle godine kaznila Malagu sa dvije godine zabrane igranja u Evropi zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a kasnije je ta kazna smanjena na godinu dana.

Malaga se žalila sudu, ali je danas odluka Uefa potvrđena.

"Sud je odbio žalbu Malage. Kao posljedica toga, klub je isključen iz takmičenja u Ligi Evrope za sezonu 2013/14, a moraće i da plati kaznu od 300.000 eura", navodi se u saopštenju suda.

Umjesto Malage sljedeće sezone će u Ligi Evrope igrati Sevilja, koja je zauzela tek deveto mjesto na tabeli Primere, jer osmoplasirani Rajo Valjekano, zbog finansijskih problema, nije dobio licencu Uefa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније