Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

07. 02. 2017. 16:59 >> 16:34

ČETIRI VEZANA PORAZA

Petrović više nije trener Den Haga

Crnogorski fudbalski trener Željko Petrović dobio je danas otkaz u holandskom prvoligašu Hagu zbog loših rezultata. Klub je saopštio da je do ove odluke došlo sporazumno, poslije razgovora sa Petrovićem.

"Odluka je bila teška. Željko je već neko vrijeme radio sa ograničenom selekcijom i nije imao sreće sa povredama. Osim toga, često je nailazio na probleme oko kluba, ali je uvijek ostavljao srce i dušu za klub, Ali, jednostavno, stvari ponekad prestanu da funkcionišu", rekao je direktor Haga Matejs Manders.

Klub je saopštio da su se upravni odbor, nadzorni odbor i Petrović složili da je budućnost kluba na prvom mjestu.

Za sada se ne zna ko će ga naslijediti na klupi, a klub će do daljnjeg voditi asistent Ekrem Kahja.

Petrović je prošlog ljeta preuzeo klub i osvojio je 10 bodova u prva četiri kola, ali je u narednih 17 mečeva osvojio samo sedam bodova. Hag je sada 16 na tabeli, i nalazi se u zoni ispadanja.

Kako navode holandski elektronski mediji, ovo je prva smjena trenera u Erediviziji od početka sezone, što je najduži period u posljednje 44 godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније