Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 06. 2013. 16:01   >>  16:01

SAMO AKO IGRA

Murinjo: Teri ostaje kapiten

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo izjavio je da će Džon Teri ostati kapiten kluba iz Londona.

Teri je bio kapiten i tokom prve Murinjove ere na "Stemford Bridžu", kada je Čelsi dva puta osvojio titulu Premijer lige. Međutim, 32-godišnji defanzivac kod Rafe Beniteza nije uvjek nosio kapitansku traku.

"Džon je kapiten ekipe. Ja sam jako zadovoljan što je to tako, a takođe i navijači. Kada sam prošli put radio u Čelsiju Teri je bio kapiten zato što je ovdje proveo čitav svoj život, i zbog njegovih liderskih kvaliteta. Upravo sam se konsultovao sa igračima, i oni su se složili da Džon i dalje obavlja istu funkciju", rekao je Murinjo.

Ipak, Portugalac je istakao da igrači koje je nekad vodio neće biti privilegovani i da Teriju neće buiti zagarantovano mjesto u prvih jedanaest.

"Teri sa trakom? Samo kada igra", dodao je novi-stari menadžer Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније