Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2017. 23:05   >>  22:40

TUNIS ELIMINISAN

Kamerun i Burkina Faso u polufinalu

Fudbalska reprezentacija Kameruna plasirala se u polufinale Kupa afričkih nacija, pošto je večeras u Gabonu pobijedila Senegal nakon boljeg izvođenja penala.

Senegal je uglavnom kontrolisao utakmicu, stvarao je više šansi, ali nijedan tim nije uspio da postigne gol za 120 minuta.

Svi izvođači penala bili su sigurni do pete serije i tada je najveća zvijezda Senegala Sadio Mane promašio penal, da bih potom Vensan Abubakar bio siguran i donio trijumf Kamerunu, koji će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Kongo-Gana.

U prvom četvrfinalnom dulu danas, Burkina Faso je iznenadila favorizovani Tunis i slavila sa 2:0.

Oba gola postignuta su u finišu meča. Prvo je Aristid Bans postigao gol iz slobodnog udarca u 81. minutu, i to samo pet minuta pošto je ušao u igru.

Tunis je krenuo u ofanzivu, ali je Prežus Nakulma iz kontranapada prešao istrčalog golmana na oko 40 metara od gola, a onda je uputio loptu u praznu mrežu za 2:0.

"Pastuvi" će u polufinalu igrati sa pobjednikom duela Maroko-Egipat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније