Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

22. 01. 2017. 22:33   >>  22:08

KUP AFRIČKIH NACIJA

Burkina Faso i Kamerun u četvrtfinalu

Fudbalske reprezentacije Burkine Faso i Kameruna plasirale su večeras u četvrtfinale Kupa afričkih nacija, dok su domaćin turnira Gabon i Gvineja Bisao eliminisani.

Burkina Faso je večeras sa 2:0 pobijedila Gvineju Bisao, dok su Gabon i Kamerun igrali neriješeno 0:0 u posljednjem, trećem kolu Grupe A.

Burkina je opravdala ulogu favorita protiv Gvineje Bisao, a golove za trijumf postigli su Prežis Nakulma u 12. minutu i Bertrand Traore u 58.

Gabon u Libervilu nije uspio da pobijedi Kamerun, pa je tako upisao i treći remi na Kupu afričkih nacija. Utakmica nije donijela mnogo uzbuđenja.

Ekipe su se uglavnom fokusirale na odbranu i na kraju su obje reprezentacije imale samo po jedan udarac u okvir gola.

Burkina Faso je završila na prvom mjestu u Grupi A sa pet bodova, koliko ima i Kamerun, ali uz lošiju gol razliku, dok je Gabon treći sa tri boda, a Gvineja Bisao je posljednja, četvrta sa jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније