Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

21. 01. 2017. 15:42   >>  16:12

TITULA SVE DALJE

Prvi poraz Liverpula kod kuće

Fudbaleri Liverpula pretrpjeli su prvi prvenstveni poraz na svom terenu ove sezone, pošto su danas izgubili od Svonsija 3:2, u 22. kolu Premijer lige.

Liverpul se ovim porazom udaljio od borbe za titulu, pošto je ostao na sedam bodova manje od vodećeg Čelsija, ali i istim brojem bodova kao Totenhem i bodom više od Arsenala, što su sve timovi koji imaju meč manje.

Svih pet golova postignuti su u drugom poluvremenu. Liverpul je bio potpuno dominantan, ali je Svonsi postigao tri gola iz tri šuta u okvir.

Gosti su poveli 2:0 u periodu od samo četiri minuta golovima Fernanda Ljorentea. Iskusni španski internacionalac je prvo u 48. minutu poslije kornera došao do lopte i postigao pogodak, da bi već u 52. glavom iskoristio sjajan pas Tomasa Kerola sa lijeve strane i povisio na 2:0.

Radost gostiju nije dugo trajala, pošto je tri minuta poslije toga Liverpul smanjio prednost golom glavom Roberta Firmina. Svonsi je poslije toga imao jednu šansu, ali je naredni gol ponovo postigao Firmino. Njemu je loptu u šesneasterac dodao Džordžino Vejnaldum, a napadač "crvenih" je primio loptu, umirio je i šutnuo u gol za izjednačenje.

Radost Liverpula nije dugo trajala, jer je već u 74. minutu Gilfi Sigurdson pokupio jednu loptu u šesnaestercu i zakucao je u mrežu za pobjedu od 3:2.

Svonsiju je ovo bila prva pobjeda poslije tri vezana poraza i sada se, makar privremeno, izdigao iz opasne zone, pošto ima dva boda više od Kristala Palasa i Hala, koji imaju po meč manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније