Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 01. 2017. 15:57 >> 15:36

ŠESTA POBJEDA U NIZU

Totenhem ubjedljiv, het-trik Kejna

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom terenu u Londonu Vest Bromvič Albion sa 4:0, u prvoj utakmici 21. kola Premijer lige i popeli se na drugo mjesto na tabeli.

Totenhem je do šeste uzastopne pobjede u prvenstvu predvodio Hari Kejn sa tri gola, u 12, 77. i 82. minutu. Fudbaler Vest Bromviča Geret Mekoli postigao je autogol u 26. minutu.

Totenhem je bio mnogo bolji, stvarao je šanse i igrao dobro u odbrani, a Vest Bromvič nije imao nijednu ozbiljnu priliku.

Ekipa Maurisija Poketina je ostvarila 13. prvenstvenu pobjedu i popela se na drugo mjesto na tabeli sa 45 bodova. Totenhem je preskočio Liverpul koji ima 44 boda, ali i meč manje, pošto sjutra igra na "Old Trafordu" protiv Mančester junajteda.

Prvi na tabeli je Čelsi sa 49 bodova, ali i utakmicom manje, pošto večeras na gostujućem terenu igra protiv šampiona Lestera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније