Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

12. 01. 2017. 21:53 >> 21:33

POVRATAK KOD KUMANA

Šnederlin potpisao za Everton

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Morgan Šnederlin potpisao je danas ugovor na četiri i po godine sa Evertonom za početnu sumu od 24,5 miliona dolara.

Šnederlin će tako ponovo raditi sa trenerom Ronaldom Kumanom, sa kojim je dvije godine sarađivao u Sautemptonu, odakle je u julu 2015. godine otišao u Mančester junajted.

"Ovdje poznajem trenera. Znam da iz mene može da izvuče najbolje, znam njegov stil i znam kako voli da igramo fudbal", rekao je 27-godišnji Šnederlin.

Šnederlinu su u Junajtedu rekli da može da napusti klub, pošto ove sezone nije uspio da se izbori za mjesto u timu kod trenera Žozea Morinja. On je ove sezone igrao samo 11 minuta u Premijer ligi.

"Morgan zaista želi da pokaže koliki kvalitet posjeduje i želi da igra pošto je to najbolja stvar za fudbalera. Fudbaleri su rođeni da igraju utakmice, a ne da sjede na klupi ili da budu van ekipe. Ali ovo je za njega novi korak, nova budućnost", rekao je Kuman.

Sa početnih 24,5 miliona eura Šnederlinov transfer mogao bi da dostigne 29,3 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније