Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2013. 16:30 >> 16:30

KVALIFIKACIJE(J. AMERIKA)

Remi Argentine i Kolumbije

U okviru južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, Čile je na gostovanju pobijedio Paragvaj sa 2:1, Peru je kao domaćin savladao Ekvador sa 1:0, a vrlo zanimljivo je bilo u Argentini iako nije bilo golova.

„Gaučosi“ su remizirali sa Kolumbijom, a već u 26. minutu isključeni su Iguain i Zapata zbog koškanja, Mesi je ušao sa klupe, ali domaći nijesu stigli do pobjede. Agueru je poništen čist gol u 72 minutu

Argentina je i dalje prva i poslije 12 mečeva ima pet bodova više od pratilaca iz Kolumbije, koja ima i utakmicu manje, a bodu su se upravo oni više radovali od domaćina. i obeležja, pošto im sa njima nije bio dozvoljen ulaz.

Čileanci su porazili poslednjeplasirane Paragvajce na gostovanju sa 2:1 golovima Vargasa i Vidala u 41. i 56. Minutu. Neizvjesnot je vratio Santa Kruz pogotkom u 88. minutu. Tako je Čile iskoristio remi Venecuele sa Bolivijom i popeo se na četvrto mesto, koje vodi direktno u Brazil .

Peruanci su minimalno savladali Ekvadcor. Heroj domaćih bio je veteran Klaudio Pizaro u 11. Minutu, čime je Peru  zadržao korak u borbi za plej-of ili četvrto mesto, pošto imaju dva boda i meč manje od petoplasirane Venecuele. Ekvador je, sa druge strane, propustio priliku da iskoristi remi Kolumbije i popne se na drugo mesto.

Rezultati i strijelci:

 Argentina - Kolumbija 0:0

Paragvaj - Čile 1:2 (0:1)

(Santa Kruz 88 - Vargas 41, Vidal 56)

Peru - Ekvador 1:0 (1:0)

(Pizaro 11)

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније