Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2013. 15:15 >> 15:16

SMJENA GENERACIJA

Stanković - SAD ili penzija

Fudbaler Intera Dejan Stanković vjerovatno će napuštiti "nero-azure" ovog ljeta. Ponude stižu iz američke MLS lige, ali neće biti iznenađenje i ako okači kopačke o klin.

Stanković je protekle sezone odsustvovao zbog liječenja, u pitanju je bila povreda, pa operacija Ahilove tetive, koja ga je mučila nekoliko godina.

Ovog ljeta Inter zasigurno čeka smjena generacija, tako da neće biti mjesta za igrače u godinama, među kojima je i srpski internacionalac.

Ponovo su aktuelne priče o odlasku u MLS, gdje je otišlo dosta igrača iz Serije A, pominju se Sijetl i Toronto. U Kanadi bi Stanković imao ogroman broj navijača, a odluku će vjerovatno donijeti uskoro. Kako pišu mediji nije isključeno ni da prestane sa aktivnim igranjem fudbala.

(Sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније