Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2013. 13:25 >> 13:49

OČEKUJE NOVI UGOVOR

Ronaldo ubijeđen u ostanak

Kristijano Ronaldo izjavio je da je siguran da će se dogovoriti sa čelncima Real Madrida oko obnavljanja njegovog ugovora.

"Smiren sam, imam dobar osjećaj kada je novi ugovor u pitanju. Ne brinem oko dogovora", kazao je Ronaldo nakon sinoćnjeg kvalifikacionog meča između Portugala i Rusije 1:0, u kojoj je napadač Reala postigao odlučujući pogodak.

Žoze Murinjo je preuzeo klupu Čelsija prošle nedjelje, a u engleskim i španskim medijima spekulisalo se i da će Ronaldo napustiti Madrid, u koji je došao iz Mančester Junajteda za rekordnih 96 miliona eura.

Portugalac je svjestan da će ga na "Old Trafordu" sačekati raširenih ruku, pa to koristi kako bi sebi u Real Madridu isposlovao što bolji ugovor.

On traži čak 32 miliona eura kako ne bi otišao u Mančester Junajted. Jedini je problem u platežnoj sposbnosti Junajteda, jer se ne vjeruje da su oni spremni da plaćaju i sadašnju platu Kristijana Ronalda.

Ronaldo nije htio da komentariše Murinjove izjave da najbolji strijelac Reala ne umije da trpi kritike i kako misli da sve zna.

Bivši osvajač Zlatne lopte, u svojoj prvoj sezoni u Realu vodio je klub do pehara u Kupu kralja, a zatim i do titule u Primeri sljedeće godine. Nakon sezone bez trofeja i podjela u svlačionici, pričalo se da će, iako mu ugovor ističe 2015., zatražiti odlazak iz španske prijestonice.

Predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perezranije je istako da je Ronaldo neprocjenljiv i da će ostati da pomogne klubu da osvoje desetu titulu prvaka Evrope, kojju jure od 2002., kada su u finalu savladali Bajer Leverkuzen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније