Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

01. 01. 2017. 20:04 >> 19:39

HTIO DA OSTANE U MADRIDU

Roben: Prelazak u Bajern najteža odluka u karijeri

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben rekao je da je 2009. godine donio najtežu odluku u karijeri, kada je iz Real Madrida prešao u njemački klub, pošto je mislio da je to korak unazad.

Real je 2009. godine morao da proda Robena pošto je doveo nekolicinu velikih zvijezda, uprkos tome što je Holanđanin želio da ostane na Santjago Bernabeu.

"To je bilo čudno ljeto, uz povratak Florentina Peresa na mjesto predsjednika. Takođe, došli su i novi igrači, Kristijano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema i Ćabi Alonso za veliku sumu novca. Rekli su mi da će klub zaraditi ako me proda, ali ja u prvi trenutak nijesam želio da idem. Imao sam najbolju pred sezonu, ali ipak nijesam dobio šansu i morao sam da donesem odluku", rekao je Roben, prenijeli su britanski mediji.

"Postojao je kontakt sa Bajernom, ali to je bila teška odluka. Najteža u mojoj karijeri. Bajern tada nije bilo među evropskom elitom, kao što je sada, i to je za mene bio korak unazad. Na kraju sam otišao pošto je Bajern uradio sve što je mogao da me odvede, a prisustvo Luja van Gala je pomoglo. Sada sam pravi Bajernov igrač, igram osmu sezonu i postao sam dio kluba", dodao je Roben.

Roben je do sada odigrao 232 utakmice za Bajern i postigao 121 gol. Osvojio je pet šampionskih titula, četiri Kupa, Ligu šampiona, Superkup Evrope, svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније