Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2013. 11:58   >>  11:58

ČEKA SE RAPLET

Fomenko: Vratili za poraz u Kijevu

Selektor Ukrajine Selektor Ukrajine Mihajlo Fomenko bio je zadovoljan nakon pobjede njegovog tima po Goricom 0:4, poručivši da svaki sljedeći meč odlučuje plasman na tabeli.

"Zadovoljan sam prstupom mojih igrača, zasluženmo smo slavili protiv Crne Gore. Vratili smo im za poraz u Kijevu, ali osvojeni poeni tek treba da se zasluže. pričao sam o igračima o poenima koji nas vode do prve dvije pozicije u grupi. Svaki meč do krja je kao posljednji za nas", kazao je Fomenko za sajt Fudbalskog saveza Ukrajine.

Ukrajinu čekaju mečevi kod kuće sa Englezima i Poljskom, kao i dva duela sa San Marinom. Čini se da su Ukrajinci sada u boljoj poziciji od crnogorske selekcije, koja kod kuće ima samo još jednu utakmicu protiv Moldavije, a ide u goste Engleskoj i Poljacima.

Ipak, i pored sinoćnjeg poraza Crna Gora je i dalje lider grupe, ali sada ima samo tri boda više od Ukrajina, koja ima utakmicu manje.

Sljedeća utakmica "Sokola" je početkom septembra u Varšavi, a nadamo se da će do tada Brnović i igrači uspjeti da se oporave od bolnog poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније