Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

24. 12. 2016. 17:40 >> 17:17

PONOSNI NA POBJEDU

Montela: Počela je nova era Milana

Trener fudbalera Milana, Vinćenco Montela, presrećan je zbog trijumfa njegovog tima protiv Juventusa u Superkupu Italije, koji se igrao u Dohi. Po povratku u Milan kazao je da ta pobjeda može predstavljati početak nove ere za klub koji vodi s klupe.

Susret odigran u Kataru završen je rezultatom 1:1, pa se otišlo u produžetke u kojima nije bilo golova, a sa penala uspješniji su bili "roso-neri", koji su tako došli do prvog trofeja nakon dugih pet godina.

"Ovo je veliki trenutak, a momci su jako ponosni na ovu pobjedu. To je dobar početak. Recimo samo da bih volio da ovo bude početak nove ere Milana i to da je otvorena na najbolji mogući način. Juventus je veoma jak protivnik, a u posljednjih nekoliko godina dominiraju Serijom A. Zadovoljni smo i zbog toga što smo uspjeli da pobijedimo sjajan tim. Mislim da su naši navijači tu da pokažu svoju sreću. Uvijek postoje velika očekivanja kada god obučete dres Milana", rekao je Montela po dolasku na aerodrom Malpensa.

Fudbalere, stručni štab i delegaciju Milana na aerodromu je u subotu u 5:30 sati ujutru dočekao veliki broj navijača, što dovoljno pokazuje koliko su željno čekali osvajanje bilo kojeg trofeja.

Sa 18 titula u takmičenjima pod okriljem UEFA-e i FIFA-e Milan je četvrti najuspješniji klub u svijetu, kada je riječ o međunarodnim peharima. Od spomenutih titula na međunarodnoj sceni, izdvaja se sedam trofeja šampiona Evrope i četiri svijeta. U Italiji sa 18 titula šampiona drugi je iza neprikosnovenog Juventusa koji ima 32. Osvajao je Milan i Kup Italije pet puta, a sa sinoćnjim peharom u Superkupu Italije ima ih sedam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније