Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 06. 2013. 16:29 >> 16:42

SVE PO ZASLUZI

Murinjo: Teri nije siguran u prvih 11

Trener Čelsija Žoze Murinjo kazao je da kapiten Džon Teri nema sigurno mjesto u prvom timu i da će igrati samo najspremniji igrači, bez obzira na njihov status u klubu.

Teri je tokom prošle sezone, kada je ekipu predvodio Rafael Benites, povremeno bio rezerva, zbog čega je španski trener često bio na udaru  navijača.

„Ja sam trener koji igrače bira po zasluzi. Za koga mislim da je najbolji on mora da igra, bez obzira na status ili prošlost. Igraš kako treniraš, to je normalna stvar“, rekao je Murinjo za Miror.

Murinjo je tokom većeg dijela prošle sezone u Real Madridu iz prvog tima izbacio golmana Ikera Kasiljasa, pošto, na terenu želi samo igrače koji su u najboljoj formu.

„Za mene je bilo normalno da na klupi ostavim Marka Materacija. Ili kao što je Benites to ove godine uradio sa Terijem. Navijači mogu da misle da je Iker bolji od Dijega. To prihvatam, ali ja sam trener. Ako ne igraju to je njihov problem“, istakao je „Specijalni“.

Murinjo je predvodio Čelsi od 2004. do 2007. godine i za to vrijeme klub je osvojio dvije Premijer lige, dva Liga kupa, FA kup i Komjuniti šild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније