Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

22. 12. 2016. 11:09   >>  10:46

FIFINA RANG LISTA

"Sokoli" godinu završili na 63. mjestu

Fudbalska reprezentacija Crne Gore završiće 2016. na 63. mjestu Fifine rang liste.

 

“Sokoli” su sa 549 bodova zadržali isti plasman u odnosu na prošli mjesec.

Najbolja selekcija sa prostora Zapadnog Balkana i na kraju tekuće godine je Hrvatska. Popularni ”vatreni” su 14. (1.103 boda). Od ostalih nacionalnih timova iz regije BiH je na 27. (825) Srbija je na 44. poziciji (647 bodova), Slovenija 51. (616), Crna Gora 63. (549), Makedonija 162. (138), te Kosovo 165. (135).

Selekcija Argentine i dalje drži čelo FIFA liste, drugi je Brazil, a redom slijede Njemačka, Čile, Belgija, Kolumbija, Francuska, Portugalija, Urugvaj i Španija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније