Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 12. 2016. 22:01 >> 21:49

POLJAK SE OPORAVLJA

Milik sredinom januara na terenu

Fudbaler Napolija Arkadijuš Milik vratiće se za mjesec dana u takmičarski pogon, izjavio je danas ljekar koji brine o njemu.

"Za mjesec dana daću Miliku zeleno svjetlo za povratak na teren", rekao je hirurg Pjer Paolo Marijani italijanskim medijima.

Marijani nije precizirao kada će napadač iz Poljske moći da igra na zvaničnoj utakmici, ali je kazao da bi trebalo da bude spreman za duele protiv Real Madrida u Ligi šampiona.

"Da li će se vratiti na teren za utakmicu protiv Real Madrida? Optimista sam po tom pitanju", naveo je Marijani.

Milik je dao sedam golova na devet utakmica prije nego što se povrijedio u oktobru, dok je bio sa reprezentacijom Poljske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније