Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2016. 14:29 >> 14:09
9

GROF NOVINARIMA

"Reći ću, ako budem htio da idem"

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da uvjek ima motiv za rad i pobjede i da mu se ne dopadaju priče o njegovom odlasku koje su se pojavile uoči utakmice protiv Radnika.

"Svaki trener uvjek ima motiv da radi, motiv za pobjedama i da stvara nove igrače. Nigdje nijesam pročitao svoju izjavu da sam rekao da odlazim. Malo je ružno što je sve ovako ispalo pred utakmicu, da se destabilizuju igrači", rekao je Božović novinarima uoči posljednjeg kola Super lige.

Pojedini mediji su u ponedjeljak prenijeli da će susret sa Radnikom biti Božovićev posljednji na klupu Zvezde, a navedeni su i eventualni kandidati za njegovog nasljednika.

Božović nije želio da odgovori na konkretno pitanje da li će biti trener Zvezde na proljeće, jer mu je pitanje postavljeno na konferenciji za novinare pred duel sa Radnikom.

"Ako budem htio da idem, reći ću", naveo je Božović.

Upitan šta misli o tome što mediji već traže nasljednika za klupu crveno-bijelih, on je odgovorio da je Srbija "takva zemlja".

"Svi vole da neko umre, ali nažalost, ja zdrav, imam zdrav imunitet. Takva je zemlja, vidite koliko je došlo ljudi (na konferenciju), možda pet dolazi redovno", kazao je Božović.

On nije želio da odgovori na pitanje da li će na njegov eventualni odlazak ili ostanak uticati navijači Zvezde.

Takođe, nije želio da govori o pisanjima na društvenim mrežama. Kako je rekao, "prati samo Kim Kardašijan".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније