Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ B92 ]

06. 12. 2016. 11:08 >> 10:47

POSLJEDNJE KOLO

Počinje rasplet u LŠ

Rasplet u grupnoj fazi Lige šampiona počinje večeras, a najzanimljivije biće u grupi B, gdje se tri ekipe bore za plasman u osminu finala.

 

 

Takođe, biće poznata ko će dalje iz A grupe kao pobjednik – Pari Sen Žermen ili Arsenal.

Benfika u direktnom duelu dočekuje Napoli i pobjeda i jedne i druge vodi među 16 najboljih, a postoji i opcija da zajedno prođu dalje, u slučaju da Bešiktaš na pobijedi Dinamo u Kijevu.

Pari Sen Žermen dočekuje Ludogorec i u slučaju bilo kakve pobjede ide dalje sa pozicije broj 1, zbog boljeg međusobnog skora sa Arsenalom, dok će londonski tim tražiti trijumf na gostovanju Bazelu i nadati se čudu u Parizu.

Bugari i Švajcarci takođe imaju dosta motiva jer se bore za Ligu Evrope (ako izgube i jedni i drugi Ludogorec ide dalje).

U C grupi Barselona i Mančester siti su prošli dalje i u mečevima protiv Borusije iz Menhengladbaha i Seltika igraće za prestiž, ali i za bolju atmosferu nakon remija sa Realom 1:1 i poraza od Čelzija 3:1.

Konačno, u D grupi Atletiko sa maksimalnih pet pobjeda gostuje Bajernu, koji je takođe već prošao dalje, ali će pokušati da se revanšira za poraz u Madridu, dok će PSV pobjedom protiv Rostova pokušati da izbori nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Raspored šestog kola Lige šampiona:

A grupa:

Bazel – Arsenal

PSŽ – Ludogorec

Tabela: PSŽ 11, Arsenal 11, Ludogorec 2, Bazel 2

B grupa:

Benfika – Napoli

Dinamo Kijev – Bešiktaš

Tabela: Napoli 8, Benfika 8, Bešiktas 7, Dinamo Kijev 2

C grupa:

Barselona – Borusija Menhengladbah

Mančester siti – Seltik

Tabela: Barselona 12, Mančester siti 8, Borusija Menhengladbah 5, Seltik 2

D grupa:

Bajern – Atletiko Madrid

PSV – Rostov

Tabela: Atletiko Madrid 15, Bajern 9, Rostov 4, PSV 1

Sve utakmice počinju u standardnom terminu od 20.45 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније