Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 11. 2016. 14:54   >>  14:40

KROS PORUČIO

"Nikada ne bih igrao za Barselonu"

Fudbaler Real Madrida, Toni Kros rekao je da nikada ne bi igrao za Barselonu i dodao da bi po isteku ugovora mogao da završi karijeru na Sanjtago Bernabeu.

Fudbalske legende Ronaldo, Luis Figo i Luis Enrike igrali su i za Real i za Barselonu, ali Kros je naveo da ni ne razmišlja o prelasku na Kamp Nou.

On je prošlog mjeseca produžio ugovor sa Realom do 2022. godine, pa će tako u klubu ostati do svoje 32. godine.

Njemački fudbaler nagovijestio je da bi po isteku ugovora mogao da završi karijeru.

"Ne predviđam odlazak u Barselonu. Postoje određeni transferi koji se jednostavno ne rade. To ima veze sa poštovanjem tradicije i navijača. Napuniću 32 godine kada mi istekne ugovor, a ne očekujem da ću igrati sa 38 ili 39 godina. Igrač je sa 32 godine već dao svoje najbolje godine fudbalu, a i po pitanju fizičke pripeme čini mi se da je to dobro doba za prestanak igračke karijere", rekao je Kros za Kiker.

On je dodao da sada ne želi da razmišlja o prestanku karijere ili o tome šta će se dogoditi do 2022.

"Real Madrid je moj klub. U posljednje dvije i po godine sam sazrio u sportskom smislu i lično. Od prvog dana sam dobio pozitivne reakcije od saigrača, navijača i trenera", dodao je Kros.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније