Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 11. 2016. 17:21 >> 16:59

PREKINUT NIZ ŠAMPIONA

Ubjedljiv poraz Juventusa u Đenovi

Fudbaleri Đenove pobijedili su danas na domaćem terenu Juventus sa 3:1, u utakmici 14. kola italijanskog prvenstva i nanijeli mu treći poraz.

Fudbaleri Đenove pobijedili su danas na domaćem terenu Juventus sa 3:1, u utakmici 14. kola italijanskog prvenstva i nanijeli mu treći poraz.

Đenova je povela golovima dvostrukog strijelca Đovanija Simeonea, u trećem i 13. minutu, a treći gol za domaće postigao je fudbaler Juventusa Aleks Sandro, koji je u 29. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Jedini gol za šampiona Italije postigao je Miralem Pjanić u 89. minutu.

Đenova je prekinula niz od tri utakmice bez pobjede i popela se na deveto mjesto na tabeli sa 19 bova. Juventus je prekinuo niz od četiri pobjede, ali je zadržao prvo mjesto na tabeli sa 33 boda i ima četiri više od drugoplasiranog Milana.

Fudbaleri Atalante pobijedili su na gostovanju Bolonju sa 2:0 i ostvarili osmu pobjedu u posljednjih devet utakmica. Atalanta je povela golom Andree Masjela u 15. minutu, a konačan rezultat postavio je Jasmin Kurtić u 68. minutu.

Ekipa iz Bergama je poslije šeste uzastopne pobjede popela na četvrto mjesto na tabeli sa 28 bodova. Bolonja je pretrpjela šesti prvenstveni poraz i zauzima 14. mjesto na tabeli sa 16 bodova.

Kaljari je na svom terenu pobijedio Udineze sa 2:1 i prekinuo niz od dva poraza, dok su Krotone i Sampdorija odigrali neriješeno 1:1.

 U prvoj nedjeljnoj utakmici, fudbaleri Lacija pobijedili su na gostujućem terenu Palermo sa 1:0 i popeli se na treće mjesto na tabeli.

Jedini gol na utakmici postigao je srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić u 31. minutu, na asistenciju sunarodnika Dušana Baste.

Lacio je nastavio niz od devet utakmica bez poraza, ostvario je osmu prvenstvenu pobjedu i treći je na tabeli sa 28 bodova. Palermo je pretrpeo osmi poraz u posljednjih devet utakmica i pretposljednji je na tabeli sa šest bodova.

Večeras od 20.45 igraju Roma i Peskara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније