Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2016. 22:07 >> 21:51

NOVA POVREDA

Kompani ponovo van terena

Kapiten fudbalera Mančester sitija Vensan Kompani odsustvovaće nekoliko nedjelja s terena zbog povrede koljena, rekao je danas trener Pep Gvardiola.

"Kompani je povrijeđen. Srećom, nije povreda glave, već koljena. Čeka ga pauza od nekoliko nedjelja", rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare uoči meča protiv Borusije iz Menhengladbaha u Ligi šampiona.

Kompani se povrijedio prošlog vikenda u prvom poluvremenu meča protiv Kristal Palasa poslije sudara s golmanom Klaudijom Bravom.

Belgijanac nije otputovao s ekipom u Njemačku.

Fudbaleri Mančester sitija sjutra gostuju Borusiji iz Menhengladbaha u utakmici petog kola Grupe C Lige šampiona.

Siti je drugi na tabeli sa sedam bodova, ima dva manje od prvoplasirane Barselone, dok je Borusija treća sa četiri osvojena boda. Ekipa Seltika je do sada sakupila samo dva boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније