Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ O.Z. ]

16. 11. 2016. 14:07 >> 23:29

ODGOVOR KRITIČARIMA

Miler: I dalje ću pričati iskreno

Nakon što su iz San Marina kritikovali aroganciju Tomasa Milera poslije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, stigao je i odgovor njemačkog napadača.

Portparol San Marina, Alan Gasperoni u deset tačaka efektno i ironično objasnio je Mileru zašto utakmica San Marino - Njemačka nije bila gubljenje vremena, a Njemac je sačekao dva dana kako bi odgovorio.

"Razumijem da je za njih posebna strav igrati protiv svjetskog šampiona. Razumijem i da se mogu braniti samo grubim startovima. Iz tog razloga, pitam se da li takve utakmice nose nepotreban rizik", kazao je Miler.

On je kazao da su mediji njegovu izjavu nakon meča u San Marinu istrgli iz konteksta i poručio da njegovi fanovi mogu da budu sigurni da će i ubuduće nastaviti da iskazuje svoje iskreno mišljenje bez ikakvog straha.

"Čak i ako ono smeta nekome ili mu čini neprijatnost", naveo je Miler na Fejsbuku.

Juče se u raspravu uključio i predsjednik Bajerna, Karl Hajnc Rumenige, koji je kazao da San Marino nema veze sa profesionalnim fudbalom, te da bi selekcije poput San Marina, Kosova i Gibraltara trebalo da igraju predkvalifikacije prije nego što uđu u glavne kvalifikacije za Evropsko ili Svjetsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније