Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 06. 2013. 12:09 >> 12:09
2

TRAŽI POJAČANJA

Jovetić na meti Murinja ?

Povratnik na klupu Čelsija Žoze Murinjo krenuo je u potragu za pojačanjima. Prvi kontakti sa šest igrača su već uspostavljeni.

Akcenat je stavljen na napad, jer Murinjo nije ubijeđen da će Fernando Tores biti u odličnoj formi. Prva meta su Edin Džeko iz Sitija i naš Stevan Jovetić iz Fiorentine.

Toskanci traže 30 miliona za našeg reprezentativca, dok će s druge strane Siti sigurno zatezati oko Bosanca koji nije bio prvi pik Manćinija, a ako stigne Kavani, mogao bi istu sudbinu da doživi i kod Pelegrinija.

Za odbranu prvi pik je Mangala iz Porta, a u London bi trebalo da stigne Danijele De Rosi koji je Murinjova opsesija, a može da igra i štopera.

Listu pojačanja mogao bi da zaključi Fernandinjo iz Šahtjora.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније