Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 06. 2013. 20:57 >> 21:53
3

JOŠ ČETIRI DANA

„Sokoli“ konačno kompletni

Crnogorska fudbalska reprezentacija od večeras je kompletna. Stigli su Elsad Zverotić, Dejan Damjanović i Andrija Delibašić.

Nakon dva dana odmora u Budvi, „sokoli“ selektora Branka Brnovića ponovo treniraju na Kampu Fudbalskog saveza na Starom aerodromu.

„Dobro je što smo konačno svi na broju. Mislim da je dobro što smo već desetak dana zajedno pred meč, da malo osjetimo atmosferu, da što više budemo zajedno. I ova pauza je došla u pravi čas. Od danas počinjemo maksimalno ozbiljno da se pripremamo“, poručio je Vladimir Volkov uoči večerašnjeg treninga.

On očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one u Kijevu, kada je crnogorska reprezentacija osvojila tri boda.

"Dobili smo Ukrajinu u gostima jer smo feneomenalno taktički odigrali, ali ta utakmica treba da se zaboravi, jer svaka naredna donosi nešto novo. Vjerujem u ovaj tim, tako da ćemo ići na pobjedu i u ovoj utakmici", rekao je Volkov.

Svaka utakmica do kraja kvalifikacija je važna, ali naredna koju crnogorska fudbalska reprezentacija igra protiv Ukrajine je istorijska, kazao je golman reprezentacije Mladen Božović.

Božović je kazao da je protivnik veoma kvalitetan, ali da će crnogorska reprezentacija pred svojim navijačima igrati na pobjedu.

"Ukrajinci su pokazali da su dobra ekipa u mečevima protiv Engleske i Poljske, ali pred svojim navijačima moramo pokušati da pobijedimo. Ishod utakimce zavisiće od toga kako se ona otvori", rekao je Božović.

Crna Gora i Ukrajina odigraće u petak, 7. juna u Podgorici, utakmicu H grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније