Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 06. 2013. 16:43 >> 21:54
5

FSCG

Grbalj i Budućnost bez Evrope

Komisija za žalbe za licenciranje Fudbalskog saveza Crne Gore danas je odlučivala o žalbama fudbalskih klubova Budućnost, Rudar, Sutjeska, Mladost i Grbalj. Komisija je usvojila žalbe Sutjeske, Mladosti i Rudara i izdala licencu za nastupe u UEFA takmičenja ovim klubovima.

Prije njih, Čelik je u prvostepenom postupku dobio dozvolu za takmičenje u Evropi.

Žalbe Budućnosti i Grblja su odbijene kao neosnovane, jer ovi klubovi nijesu u roku dostavili potrebnu dokumentaciju propisanu Pravilnikom o licenciranju klubova za takmičenje u organizaciji UEFE, saopštili su iz FSCG.

Samim tim Budućnost i Grbalj neće moći da nastupe u euro takmičenjima.

Kako sada stoje stvari, Crnu Goru će u Evropi predstavljati: Sutjeska (kvalifikacije za Ligu šampiona), Čelik, Rudar i Mladost (kvalifikacije za Ligu Evrope).

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније