Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

24. 10. 2016. 10:38 >> 22:55
1

APETITI PORASLI

Savićević: Ne smijemo poletjeti

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), Dejan Savićević izjavio je da su apetiti porasli, počela su računanja, kombinacije, dodajući da je najvažnije da ostanemo mirni, nogama čvrsto na zemlji.

Fudbaleri Crne Gore apsolutni su hit u posljednja dva mjeseca, rezultati na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dali su novu nadu da "sokoli" mogu izboriti nastup na velikom takmičenju.

Ipak, Savićević ne želi da se diže prevelika eufija, iako je jasno da je oduševljen igrama ekipe Ljubiše Tumbakovića.

Na pitanje, kako gleda na rezultate Crne Gore u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, ocjenjuje da svi moramo biti zadovoljni početkom, odnosno bodovnim saldom, igrom i svim ostalim.

"Moram reći da nam se i sreća malo osmjehnula, kao da nam se vraća za ono što se dešavalo u prethodnim ciklusima. Igrači su pokazali veliku borbu, od samog starta. Protiv Rumunije su izvukli bod, onda prikazali simfoniju u utakmici sa Kazahstanom, onda izginuli do kraja u meču protiv Danske. Te utakmice sam se plašio, jer Danska igra dobro i ima veoma kvalitetnu reprezentaciju. Ali, vidjelo se da smo dali svoj maksimum i to nam se isplatilo. Iz Danske smo donijeli tri velika boda. Međutim, sada nam slijedi potpuno drugačiji dio kvalifikacija. U principu, sada bi trebali da pobjeđujemo", rekao je Savićević u intervjuu za Arenu.

Ističe da su apetiti porasli, dodajući da ne smijemo poletjeti.

"Apetiti su porasli, počela su računanja, kombinacije... Najvažnije je da ostanemo mirni, nogama čvrsto na zemlji, ne smijemo poletjeti. Imam povjerenja u stručni štab, siguran sam da će selektor sve to skockati onako kako treba i da ćemo nastaviti ovim uspješnim putem u kvalifikacijama", rekao je Savićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније