Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 10. 2016. 23:06   >>  24. 10. 2016. 03:01

"KRALJ" OPET NA VRHU

Real slavi Moratu, Atletiko pao na "Pichuanu"

Real Madrid je savladao Atletik Bilbao kod kuće 2:1 i vratio se na prvo mjesto, dok je Sevilja srušila Atletiko Madrid na svom "Sančez Pichuanu" 1:0, u mečevima devetog kola Primere. Madriđani su lideri sa 21 bodom, Sevilja ima 20, Barselona i Viljareal po 19, Atletiko 18...

Real je poveo preko Benzeme u sedmom minutu, poravnao je Sabin u 27, a važnu pobjedu „merengesima“  donio je Morata u 83. minuutu, 10-ak minuta pošto je ušao na teren.

Gosti imaju za čim da žale, pošto su promašili dva čista zicera.

Injaki Vilijams kod rezultata 1:1, a potom i pet minuta prije kraja, kada je izašao sam ispred Navasa, ali je Real preživio.

Sevilja je tokom većeg dijela meča bila bolji rival, a prije gola imala je dvije odlične prilike. Oblak je prvo u 49. minutu odbranio pokušaj Samira Nasrija s ivice šesnaesterca, da bi tri minuta kasnije izašao kao pobjednik iz duela sa Vijetom.

Ipak, u 73. minutu nije bilo spasa, Lusijano Vijeto je uposlio Stivena Nzonzija koji nakon sjajnog solo-prodora izašao sam ispred Jana Oblaka i poslao loptu u mrežu.

Atletiko je utakmicu završio s desetoricom igrača, pošto je Koke u 77. minutu zaradio drugi žuti karton. Stefan Savić je svih 90 minuta bio nna terenu.

Viljareal je nakon preokreta savladao Las Palmas 2:1, a heroj "žute pdomornice" bio je Bakambu koji je pogodio u drugom minutu nadoknade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније