Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

22. 10. 2016. 17:44 >> 17:23

POBJEDA HERTE

Dortmund iščupao bod, debakl Leverkuzena

Borusija Dortmund je na gostovanju Ingolštadu plesala na ivici poraza, ali su Ramos i Pulišić donijeli bod gostima 3:3, dok je Hofenhajm držao čas fudbala Leverkuzenu 3:0, u mečevima devetog kola Bundeslige.

Već u šestom minutu Kohen je Ingolštad u vođstvo, da bi u 24. minutu Lezkano duplirao prednost.

Obemajng je vratio neizvjesnost u 59. minutu, ali je samo minut kasnije Lezkano svojim drugim golom ponovo vratio domaćima dva pogotka prednosti.

Ramos je 20 minuta prije kraja smanjio na 3:2, do kraja je Borusija napravila opsadu gola Ingolštada i u nadokadi golom Pulišića stigla do boda.

Bajer Leverkuzen je na svom terenu izgubio od Hofenhajma sa ubjedljivih 0:3.Foland je već u šestom minutu dobio crveni karton, što je Hofenhajm surovo kaznio.

Gosti su poveli golom Demirbaja u 15. minutu, a u drugom poluvremenu su Vagner u 49. i Zuber u 59. dokrajčili "farmaceute".

Herta je na svom terenu savladala Keln 2:1.

Pobjedu timu iz Berlina donijeli su Vedad Ibišević i Niklas Štark, dok je strijelac za Keln bio Antoni Modest.

Darmštat je produbio krizu Volfsburga 3:1. Volfsburg je u 23. minutu ostao sa igračem manje jer je isključen Bruma, a domaći su samo dva minuta kasnije poveli preko Ben Hatire.

Gomez je vratio nadu Volfsburgu na isteku sata igre, ali su do kraja Klajhesler i Sirigu presudili "vukovima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније