Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

09. 10. 2016. 13:16 >> 12:58

KINESKI KLUB

Barsa odbila 50 miliona za Turana

Fudbaler Barselone Arda Turan rekao je da je španski klub prošle sezone odbio 50 miliona eura, koliko je za njega ponudio jedan kineski klub.

 

Turan je prošlog jula iz Atletiko Madrida prešao u Barselonu, a zbog zabrane transfera stekao je pravo nastupa za katalonski kub tek u januaru.

Mediji su tada spekulisali da će Turan napustiti Kamp Nou, pošto je nekolicina klubova za njega bila zainteresovana, među kojima i Peking Goan.

"Prošle sezone je jedan kineski klub ponudio 50 miliona eura za mene, ali je Barselona odbila ponudu. Barselona me nije dovela samo na šest mjeseci. Ja sam u Barseloni kao dio dugoročnog projekta", rekao je Turan, prenio je Omnisport.

Turan dobro igra od početka ove sezone, postigao je pet golova u 10 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније