Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 10. 2016. 19:11 >> 18:56

NADA SE BRZOM POVRATKU

Modrić: Početak oporavka je težak

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je danas da je početak svakog opravka težak i dodao da se nada da će se brzo vratiti na teren.

"Svaki dan malo po malo napredujem. Teško je sada na početku, ali potrebno je ovo odraditi dobro. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao ranije. Ili još snažniji nego prije", rekao je Modrić, prenosi Hina.

Modrić se povrijedio 18. septembra na utakmici protiv Espanjola. Pauzirao je zatim protiv Viljareala, ali onda je odigrao po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borusije Dortmud.

Ljekari Real Madrida su u nedjelju, 1. oktobra, operisali lijevo koljeno Modriću, a, prema prvim procjenama, odustvovaće najmanje mjesec dana sa terena.

Modrić će vjerovatno propustiti narednih pet utakmica, a pitanje je u kakvom će stanju dočekati veliki madridski derbi protiv Atletika na "Visente Kalderonu".

Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupio u četvrtak protiv Kosova, a propustiće i gostovanje u Finskoj.

Ovo mu je treća ozbiljna povreda od kada je 2012. došao u Real iz londonskog Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније