Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 05. 2013. 14:07 >> 14:11

LONDON

Murinjova ispovijest Fergusonu

Prema današnjem izvještaju britanskog lista "San" vjerovatno će mnogima biti jasno koliko je portugalskom stručnjaku stalo da se vrati u londonski tim.

Portugalac je u jednom od razgovora sa doskorašnjim menadžerom Mančester Junajteda Ser Aleksom Fergusonom priznao da očajnički želi da da se vrati na klupu Čelsija.

On je rekao Škotu da jedva čeka da napusti klupu Real Madrida na kraju sezone i da se vrati "Plavcima".

Britanski "San" je objavio i to da Murinjo ne samo da je želio da ode iz Madrida, već je bio spreman da odbije sve druge klubove, kako bi ponovo zauzeo mjesto na klupi Čelsija.

U ovom trenutku, sasvim je izvjesno da će se Murinjo po završetku sezone u Primeri, preseliti u londonski tim.

U izvještaju britanskog lista se kaže, između ostalog, da je Murinjo riješio da se skrasi u jednom klubu, nakon svih peripetija u Realu i da je svoj plan o budućnosti u potpunosti otkrio Fergusonu uz čašu vina.

S druge strane, Škot je sa Portugalcem podijelio tada vijest o tome da planira da se povuče sa klupe Junajteda, a epilog toga je već svima poznat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније