Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj.

02. 10. 2016. 10:57 >> 10:36

LOŠI REZULTATI

Svonsi pripremili otkaz treneru Gvidolinu

Fudbalski klub Svonsi otpustiće trenera Frančeska Gvidolina zbog loših rezultata, ali i njegovog zdravstvenog stanja, prenijeli su danas britanski mediji.

Uprava kluba nezadovoljna je rezultatima, pošto je Svonsi 17. na tabeli sa četiri boda, koliko ima i Vest Hem u zoni ispadanja. Svonsi je juče vodio sa 1:0 protiv Liverpula, ali je izgubio sa 1:2 i vezao treći poraz.

Gvidolin će uskoro napuniti 61 godinu, a u januaru je preuzeo Svonsi.

"Ne znam šta će se dogoditi, da li će biti sastanka, ali zadovoljan sam igračima, borili su se 95 minuta, što je veoma važno. Da smo ovako igrali na poletku sezone, imali bismo dobre rezultate. Nisam zabrinut zbog moje pozicije, već zbog pozicije na tabeli", rekao je Gvidolin britanskim medijima.

List San prenio je da osim rezultata, uprava kluba namjerava da otpusti italijanskog trenera i zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Gvidolin je imao infekciju pluća u martu i propustio je pobjedu nad Arsenalom 2:1 pošto je bio u bolnici. On je u prošlosti, dok je vodio Udineze patio od bolesti izazvanih stresom, zbog čega je išao na jogu.

Gvidolin se povukao iz trenerskog posla 2014. godine i godinu dana je radio kao koordinator u Votfordu, Udinezeu i Granadi.

Kako je naveo San, moguće je da je stres zbog velikih obaveza i pritiska u Premijer ligi pogoršao zdravstvene problema italijanskog trenera, što zabrinjava upravu Svonsija dovoljno da ga otpusti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније