Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 05. 2013. 12:20 >> 12:37

RONALDO KAO MESI

Kristijano košta 24 miliona godišnje!

Toliko će sa porezima Real morati da plaća novi ugovor za Portugalca. Sporazum je postignut. Plata ista kao Mesijeva. Ostanak Ronalda glavni adut Pereza pred nove izbore.

Ronaldov agent Žorge Mendeš stiže u Madrid, ponuda je na stolu, kako saznaje list "El Konfidensial" biće prihvaćena. Time će biti stavljena tačka na priče o odlasku Portugalca iz Reala.

Prema novom ugovoru Kristijano će dobiti povišicu od 6 miliona godišnje, zarađivaće 16 miliona eura po sezoni, a ugovor će biti produžen na tri godine, do 2018.

Ono što je veliki udarac za kasu Reala je porez, ugovor će klub prema novom zakonu koštati 24 miliona eura po godini. Počinje da važi odmah što znači da će Kristijano ako ostane do njegovog kraja među Merengesima, Real stajati oko 120 miliona eura.

Florentino Perez nema izbora, već je rekao da neće prodati Ronalda ni za milijardu, on je simbol kluba i igrač bez koga se ne može.

Portugalac je i najveći adut predsjednika u kampanji jer ne može da predstavi još uvek novog trenera, a ni galaktička pojačanja. Računa se da će Real na dovođenju Bejla, što je prioritet, raditi postepeno i tokom čitavog ljeta.

Sam Perez je rekao da želi da od Kristijana načini najplaćenijeg igrača na svijetu.

CR7 neće to postati, iako će prestići Etoa koji zarađuje oko 15.7 miliona u Anžiju po sezoni. Naime Leo Mesi, prema izvorima iz Španije, zarađuje takođe oko 16 miliona po sezoni.

Nismo zaboravili Aršavina koji bi zaradio 24 miliona, ako ugovor sa Kazarom iz Azerbejdžana bude na godinu dana, ali on se složio da potpiše na dva mjeseca.

Kristijano je sa 10 miliona po sezoni bio najplaćeniji igrač svijeta kada je 2009. stigao među Merengese, a u posljednje četiri godine je čak ispao iz top 10.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније